Παρακαλώ επιλέξτε την επιθυμητή γλώσσα

 
 

προηγούμενες σελίδες (0)

 
 
 

Νέα

 
 
 

GR, 14.04.2014 - H βασίλισσα Máxima εγκαινίασε το "πράσινο εργοστάσιο" της Unipro

Το πρωί της Παρασκευής 16 Μαϊου η βασίλισσα της Ολλανδίας Máxima εγκανίασε το "πράσινο" εργοστάσιο της Unipro, παραγωγό εταιρία των προϊόντων Arturo.

Σε αντίθεση με πολλές εταιρίες του Κλάδου των δομικών, η Unipro επέλεξε να δημιουργήσει ένα βιώσιμο και ενεργειακά αποδοτικό "πράσινο" κτίριο. Στη νέα μονάδα, η διαφάνεια και η αρμονία μπλέκονται μεταξύ τους αφήνοντας τους εργαζόμενους να κινούνται ανάμεσα στους διαφορετικούς χώρους των γραφείων και της παραγωγής. Ειδικά έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις συνθήκες εργασίας και την άνεση των εργαζομένων. Το επίπεδο επίδοσης βιωσιμότητας στην εταιρία Unipro έχει αξιολογηθεί από την GPR Gebouw (Ολλανδική Green Building Rating) και με την Έκθεση βαθμολογίας αποδόθηκε 8,66 σε μια κλίμακα από 0 έως 10, γεγονός που πλήρως επικύρωσε τους πράσινους στόχους του εργοστασίου. Η Unipro είναι η πρώτη εταιρεία που αξιοποίησε τα κίνητρα ανάπτυξης "Stepelerveld" και τώρα προωθείται στο Haaksbergen ως παράδειγμα για άλλες εταιρείες που επιθυμούν να μετεγκατασταθούν εδώ.

Η εταιρία Unipro BV παρέχει ό, τι απαιτείται για την κατασκευή, συντήρηση και ανακαίνιση οποιουδήποτε είδους δαπέδου. Πάνω από 50 χρόνια, η Unipro άρχισε να παράγει κόλλες και γρήγορα εξελίχθηκε σε μια διεθνή επιχείρηση με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Καινοτόμες μέθοδοι παραγωγής, ειδικοί τεχνικοί σύμβουλοι και περισσότεροι από 100 ενθουσιώδεις εργαζόμενοι αποτελούν μια καλή βάση για τέλεια δάπεδα. Με την κατασκευή του νέου εργοστασίου της, η Unipro έχει μεταφράσει το όραμά της για την αειφορία σε μια σύγχρονη μορφή παραγωγής. Οι κόλλες και τα συνθετικά ρητινικά δάπεδα που παράγονται στο εργοστάσιο στο Haaksbergen είναι ουδέτερα σε εκπομπές CO2. Η Unipro στοχεύει να αποδείξει με την νέα επιχειρηματική μονάδα της, ότι οι βιώσιμες επιχειρήσεις ή βιώσιμες λύσεις δαπέδων δεν είναι περίπλοκες, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρουν τεράστιες ευκαιρίες.

Περισσότερες πληροφορίες:

Δημόσιες σχέσεις Unipro bv
Ilse van Bodegom
Tel +31 (0)53 573 7315 | +31 (0)6 1324 8114 | Email: opening@unipro.nl | www.unipro.nl