Παρακαλώ επιλέξτε την επιθυμητή γλώσσα

 
 

προηγούμενες σελίδες (0)

 
 

Testimonial

 
 
 

Καφετερία εταιρίας Off The Wall, Belfast

Στα γραφεία και την καφετερία της εταιρίας Off The Wall Creations στο Belfast έχει τοποθετηθεί ένα μοναδικό δάπεδο Arturo.

  • Pad: Αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα
  • Brand: ARTURO
  • Country: Greece

Η Arturo τοποθέτησε σε εταιρικά γραφεία και καφετερία δάπεδα στο Belfast

Ένα μοναδικό δάπεδο που καθoρίζει την ατμόσφαιρα του χώρου εργασίας. Οι ειδικοί στο σχεδιασμό δαπέδων της Arturo, έδωσαν τη δυνατότητα ευρέους φάσματος επιλογών και γκρέμισαν τα στεγανά για το τι μπορεί να κάνει ένα δάπεδο.

Η ευελιξία του προϊόντος αναδεικνύεται πλήρως στα γραφεία και την καφετέρια της εταιρίας Off Wall Δημιουργίες στο Μπέλφαστ, όπου τοποθετήθηκε το μοναδικό δάπεδο Arturo.

Τα δάπεδα Arturo έχουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και παρέχουν την τέλεια λύση είτε από εποξικές είτε από πολυουρεθανικές ρητίνες για δάπεδα που υποβάλλονται σε ελαφριές έως βαριές καταπονήσεις. Οι αμέτρητες επιλογές που είναι διαθέσιμες έχουν χτιστεί πάνω σε δεκαετίες εμπειρίας και εμπειρία. Όλα τα προϊόντα είναι χωρίς διαλύτες και παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001. Η εταιρία Arturo είναι μέρος του οίκου UZIN Utz A.G., η οποία παρέχει στους επαγγελματίες δάπεδων οικολογικές, καινοτόμες και υψηλής ποιότητας λύσεις.