Παρακαλώ επιλέξτε την επιθυμητή γλώσσα

 
 

προηγούμενες σελίδες (0)

 
 

Testimonial

 
 
 

Γραφεία της εταιρίας Multimedia Alientrick

Το νέο κτίριο γραφείων της εταιρίας Multimedia Alientrick στο Hengelo είναι πλήρως εξοπλισμένα με δάπεδα πολυουρεθανικών ρητινών.

  • Brand: ARTURO
  • Country: Greece

Οργανισμός Multimedia Alientrick Hengelo NL

Η εταιρία Alien είναι ένας οργανισμός πολυμέσων που έκτισε ένα νέο κτίριο στο Singel Oosterveld στην πόλη Hengelo (O) στις Κάτω Χώρες. Το σύνολο των δαπέδων του κτιρίου είναι εξοπλισμένο με δάπεδα από PU ρητίνη. 

Είσοδος με βιομηχανικό look
Η ευρύχωρη είσοδος της εταιρίας έχει αυστηρό βιομηχανικό look με χρώματα γκρι-τσιμέντου. Σε αυτό το γκρι-τσιμέντου look το δαπεδο κυριαρχεί με κύρια στοιχεία τα καθίσματα, που τοποθετούνται σε έντονα χρώματα στις διάφορες αίθουσες συσκέψεων που συνορεύουν με την είσοδο. 

Αίθουσες συνεδριάσεων με χρώμα
Στο ισόγειο υπάρχουν τρεις αίθουσες συσκέψεων σε διάφορα χρώματα. Στο πορτοκαλί, κόκκινο και μοβ δωμάτιο, οι τοίχοι και τα δάπεδα ταιριάζουν απόλυτα δημιουργώντας μια ισχυρή χρωματική ένταση. Στο δεύτερο όροφο ένα λευκό δωμάτιο αντανακλά μια όμορφη θέα. Ο χώρος αυτός έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το look γκρι-τσιμέντου που υπάρχει στο διπλανό δωμάτιο.

Καντίνα
Η καντίνα της εταιρίας είναι πλήρως εξοπλισμένη. Η κουζίνα είναι σαν νησίδα και τα μεγάλα τραπέζια για όλους τους εργαζόμενους δίνουν την αίσθηση της χαλάρωσης κατά τη διάρκεια του φαγητού. Ακόμη είναι διαθέσιμο ένα σαλόνι με κονσόλες παιχνιδιών. Σε αυτό το μεγάλο δωμάτιο το δάπεδο από PU ρητίνη Arturo προσφέρει μια απρόσκοπτη πρακτική και αισθητική επιλογή.